privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 21.07.2024


  Kutijice za gelove i kreme
  privredna-mreza

  Kutijice za kreme i gelove.

   

  Kozmetička ambalaža za pakovanje krema, melema, gelova, grožđane masti, sjajeva za usne  i drugih kozmetičkih preparata.
  Veliko iskustvo u proizvodnji kozmetičke ambalaže različitih boja i oblika, dovelo je do toga da u našem asortimanu možete pronaći savršenu ambalažu za vaš proizvod, koja vam garantuje pre svega sigurnost proizvoda, primamljiv i jedinstven izgled uz pristupačne cene.
  S obzirom da imamo alate za sve delove ambalaže, proces proizvodnje je kompletno zaokružen, obavlja se na jednom mestu, što dovodi do toga da će vaša ambalaža  biti isporučena u što kraćem roku!
  Savremeno opremljena alatnica omogućava brzu i kvalitetnu izradu alata prema potrebama i želji kupca.
  Ambalaža je izrađena od brizgane plastike, sa navojnim poklopcem.
  Kozmetička ambalaža može biti izrađena u zapreminama 20 ml – 400 ml.
  Naša ambalaža je pogodna za farmaceutske i kozmetičke industrije, kao i za „uradi sam“ proizvođače za ličnu upotrebu ili poklon.
  Nudimo i mogućnost tampon i heat transfer štampe, kao i zlatotisak.

   

  DA LI STE ZNALI?
  Često se prilikom odabira leka za spoljnu upotrebu srećemo s različitim oblicima  - kremom, mašću, gelom, losionom, linimentom, suspenzijom, emulzijom, pastom.
  Koja je osnovna razlika među njima? Obično nas ovo pitanje zbunjuje.
  Ovde ćemo pokušati u kraćim crtama objasniti njihova svojstva i razlike kako vaš novac ne bi bio bačen.
  Krema se temelji na uljima ili vodi. Stoga se krema lako i brzo upija u kožu, ali ne prodire duboko. Kremu treba nanositi na vlažnu kožu.  Obično,  nekoliko minuta nakon nanošenja, krema ne ostavlja tragove i ne mrlja odjeću. Stoga se krema preporučuje koristiti ujutro ili popodne.
  Mast je oblik doziranja s masnom bazom koja određuje njena glavna svojstva. Mast ima viskozniju koncentraciju, sporije se apsorbuje i duže traje. Za razliku od kreme, mast prodire dublje u kožu. Obično se mast koristi za "suve" bolesti i infiltraciju kože. Masti se nanose ispod zavoja, što dodatno povećava dubinu prodiranja i trajanje terapijskog učinka. Masna baza masti obično se u potpunosti ne upije u kožu i može uprljati odeću. Stoga se masti obično preporučuju za nanošenje noću. Dok spavate, aktivna komponenta leka ispunjava svoju terapeutsku svrhu.
  Gel je viskozni oblik doziranja. Gel je po svojstvima više poput kreme. Jedina je razlika što gel ne sadrži masti ili ulja. Gel ima pH blizu pH kože, ravnomerno se raspoređuje na  površinu, brzo se upija, ne začepljuje pore (za razliku od masti). Neki lekovi u obliku gela imaju veće terapijsko delovanje nego u obliku masti ili kreme.
  Losion je tekući oblik doziranja za spoljnu upotrebu u obliku vodeno-alkoholnog rastvora. Često se koriste za tretiranje vlasišta, jer losion lako dolazi do kože i ne nakuplja se na kosi, a teme ga lako upije.
  Liniment je oblik doziranja koji je posredna veza između kreme i masti. Liniment sadrži masti i ulja u raznim procentima. Zavisno od prevladavajuće komponente, liniment sadrži svojstva i masti i kreme. Karakteristika linimenta je da se počinje topiti na telesnoj temperaturi.
  Suspenzija je tekući oblik, koja je jedna ili više čvrstih lekovitih materija rastvorenih u tečnosti (voda, glicerin, tekuće ulje itd.). Ti se lekovi obično apsorbiraju umerenom brzinom i mogu ostaviti tragove na koži ili odeći. Suspenzije se koriste i za spoljnu upotrebu, takođe se uzimaju oralno ili se injektiraju.
  Emulzija je smesa dva lekovita sastojka. Jedan od njih je baza (disperzni medij), drugi je dispergirana faza. Obično se tokom skladištenja sastojci odvoje u boci i prave dva sloja. Stoga se pre upotrebe emulzija mora promućkati i izmešati. Obično se emulzije brzo apsorbiraju i ne ostavljaju tragove na koži.
  Pasta je mast guste konzistencije, čiji sadržaj praškastih tvari prelazi 20%. Stoga izgleda poput kaše i dugoročno deluje na kožu. Obično ima učinak sušenja.

   

  Bez odobrenja, zabranjeno je preuzimanje teksta i fotografija.

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Kozmetička ambalaža Ambalaža  Plastična ambalaža Kutijice-za-kreme Kutije za meleme Ambalaža za robu šir.potrošnje Kutije za kreme Kozmeticke-kutije

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Kutijice za kreme

  Cara Lazara 539 a
  23000 Zrenjanin
  +381 61 30 45 600
  +381 61 30 45 600
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  fKgj5

   

   

  Sarađujemo 1153 dana

  Kupci i ovo traže

   

  Kutijice za gelove i kreme

  Ambalaža za kreme

  Kutijice za gelove i kreme

  Kozmetičke kutije

  Kutijice za gelove i kreme

  Kozmetičke kutije

  Kutijice za gelove i kreme

  Kutijice za grožđanu mast