privredna-mreza



 

Izaberite region (obavezno)


Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 22.10.2021


  Tehnobar oprema za ugostiteljstvo




  privredna-mreza

   

   

  +382 69 15 70 44

   

  Tehnobar Podgorica se bavi uvozom i prodajom visokokvalitetne profesionalne ugostiteljske opreme na crnogorskom tržištu.

  Uspješno ispunjava sve zahtjeve  klijenata u opremanju ugostiteljskih objekata, kako u pogledu kvaliteta, tako i po pitanju estetike.

  Nudi širok asortiman opreme i aparata, kao i sitnog inventara za ugostiteljstvo


  Ugostiteljski sitni inventar (kuhinjski i restoranski inventar: čaše, lonci, tanjiri, tiganji, pribor za jelo i ostalo…)


  Uređaji za profesionalno termičko tretiranje namirnica, hladnjaci i rashladna oprema, uređaji za mehaničku obradu namirnica, peraća tehnika, ostali uređaji za upotrebu u profesionalnoj gastronomiji.


  Proizvodi od nerđajućeg čelika: radni stolovi, skladišne police, nape i slično, a sve za opremanje profesionalnih kuhinjskih prostora (kuhinje restorana, hotela, i sl.)


  Razna oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvo: kolica servirna i za sobarice, kolica za prtljag, kolica za rublje, mini barovi, sefovi. Sve za opremanje bistroa, caffe barova, coctail barova u pogledu tehnološke opreme.

   

  Nosioci sertifikata kvaliteta Privredne Komore Crne Gore

  Informacije i naručivanje putem  Viber broja telefona  +382 69 157 044  

   

  Marketing Privredna Mreža Balkana 

  Petrović sandra +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Oprema za poslastičare Oprema za hotele Oprema za restorane Tehnobar Podgorica Oprema za ugostiteljske objekte Oprema za ugostiteljstvo Ugostiteljska oprema Restoranski sitan inventar

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Nikšićki put b.b.
  81000 Podgorica
  +382 20 262 091
  +382 20 ​311 070
  tehnobar@t-com.me

  www.tehnobar.me


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

   

  Sarađujemo 1894 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza