privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 04.10.2022


  Novo Beogradsko Knjižarsko
  privredna-mreza

  Novo Beogradsko Knjižarsko

   

   

  Budite slobodni doći kod nas i naći ćete ono što vam treba.

   

  Kompanija NOVO BEOGRADSKO KNJIŽARSKO osnovana je 1998. godine i već 20 godina generacije potrošača iskazuju zadovoljstvo našom bogatom ponudom u oblasti kancelarijskog, školskog, umetničkog, promotivnog i galerijskog materijala. Naš posao je da pratimo i razumemo potrebe naših kupaca, i uvek zadovoljimo njihova očekivanja i potrebe kroz raznovrsnu ponudu.

  Pravilno odabranom strategijom asortimana, prateći svetske trendove, NBK osluškuje zahteve tržišta trudeći se da svake godine iznova iznenadi i predstavi tržištu nešto sasvim novo i drugačije. Znanje i moderna tehnologija, posvećenost potrošačima i konstantno ulaganje u snažne i prepoznatljive brendove su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

  NBK je ekskluzivni zastupnik za svetski poznate brendove: KOH-I-NOOR (Češka Republika), ERICH KRAUSE (Rusija), SNOPAKE (Velika Britanija), CAMPAP (Malezija)... Ovako bogata ponuda izdvaja NOVO BEOGRADSKO KNJIŽARSKO na lidersku poziciju u oblasti školskog i kancelarijskog asortimana.

  Pored renomiranih brendova, NBK inovativnim rešenjima, proizvodnjom artikala vrhunskog kvaliteta i atraktivnim dizajnom, gradi sopstvene brendove koji su okrenuti potrošačima, njihovim željama i navikama.

  Upravo zahvaljujući ovakvom pristupu nastale su kolekcije OFFISHOP kancelarijskog materijala i S-COOL školskog brenda koji raste i osvaja. U težnji da se zadovolje potrebe konzumenata, asortiman OFFISHOP i S-COOL brendova se neprestano širi, zadržavajući doslednost u segmentu kvaliteta i vizuelnog identiteta.

  Tim stručnjaka tokom cele godine istražuje i kreira asortiman po najvišim svetskim standardima koristeći najkvalitetnije materijale pri izradi. Svaki artikal pre finalnog odobrenja i uvrštavanja u NBK ponudu prolazi veliki broj testova, analiza i provera, kako bismo osigurali dosledan kvalitet na visokom nivou za naše kupce.

  PONUDA ŠKOLSKOG PRIBORA

  PONUDA KANCELARIJSKOG MATERIJALA

  KOH-I-NOOR ASORTIMAN

  UMETNIČKI MATERIJAL

  GIFT & PARTY ASORTIMAN

  KOŽNA GALANTERIJA

  UMETNIČKI BLOKOVI

  PROMOCIJE

  BRENDOVI

             

   

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Privredna Mreža & Business support

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

  Tagovi: Kancelarijski i školski nameštaj Promo materijal Novo Beogradsko Knjižarsko Dečiji program Dostava kancelarijskog materijala Potrošni kancelarijski materijal Školski i kancelarijski pribor Gift shop

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Omladinskih brigada 102
  11070 Novi Beograd
  +381 11 222 77 88
  +381 11 222 77 89
  prodaja@nbk.rs

  www.nbk.rs


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

   

  Sarađujemo 2183 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza