privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 17.06.2024


  Aloe Vera Biznis centar
  privredna-mreza

   
   
         

   

  Biljka koja se širom sveta koristi sve više i u načinu ishrane , a savremena industrija za proizvodnju kozmetike se bez nje više ne bi mogla ni zamisliti.
  Ova biljka u Rusiji je poznata kao "eliksir mladosti" dok su je stari Egipćani nazivali "biljkom besmrtnosti" a u nekim krajevima zovu je još i "kraljicom lekovitih biljaka".
  Po svojim izuzetnim lekovitim moćima bila je dobro poznata i korišćena i u kineskoj tradicionalnoj medicini.
  Aloe vera (aloja) se bez sumnje smatra za najlekovitiju biljku na planeti.
  Ona je nadaleko poznata po tome da ima veliki uticaj na zdravlje, a u isto vreme, veoma je korisna u kozmetickoj industriji.
  Na njoj su sprovedena mnoga naučna istraživanja ali do sada jos uvek nisu u potpunosti objašnjena čuda koja leže unutar ove biljke i na koji način se uz njenu pomoć postiže izlečenje nekih od najtežih bolesti. Postoji i verovanje da je Aloe Vera jedna od Kleopatrinih tajni za negu koze.
  Aloe Vera kao lek masovno je počela da se koristi u Americi na prvom mestu kao laksativ, a kasnije su otkrivena njena lekovita svojstva na opekotine, posekotine, ubode, posledica zračenja, za negu kože lica i tela i drugih dermatoloških problema.
  Lekovita svojstva Aloe vera biljke poznata su od davnina. Zbog njene velike sposobnosti ublažavanja bola i regeneracije kože, aloe vera masovno je korišćena za lečenje žrtava atomske bombe bacene na Hirosimu i Nagasaki.
  Aloe vera se danas primenjuje za  mnogih bolesti počevši od najbezazlenijih alergija i kožnih infekcija, pa sve do najozbiljnijih bolesti kao sto su astma, bronhitis, dijabetes, rak (pogotovo rak koze), sida i tome slično.
  Uz pomoć ove biljke uspešno suzbija i anemija, hepatitis, višak holesterola u krvi, nesanica, depresija kao i posledice hemoterapije i radioterapije.
  Ova veoma lekovita biljka postala je nezamenljiv sastojak u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji posebno za proizvodnju krema za lice i losiona za negu tela.
  Tako je aloe vera mast zaista odlična za tretiranje akni, a zbog svojih karakteristika često se nalazi u sastavu dezodoransa.
  Aloe vera losioni i gelovi se upotrebljavaju kao zaštita protiv sunca i protiv opekotina izazvanih preteranom izlaganju sunčevom uticaju . Razne kreme na bazi aloe vere daju kozi vlažnost i mekoću.

   

    +381 65 3132 352  

   

  Svi proizvodi u ponudi...više

   
  Danas se za lečenje raznih bolesti najviše koristi aloe vera gel.

  Aloe vera gel
  Gel Aloe vera dobija se iz unutrašnjosti lista biljke, a ustanovljeno je da sadrzi cak 250 lekovitih sastojaka.
  Može se piti ili koristiti za spoljnu upotrebu ,a pomaže u poremećaja metabolizma, upalnih procesa, protiv virusa, bakterija, gljivica, za jačanje imuniteta.
  Aloe vera gel takodje podstiče rad unutrašnjih organa: jetre, srca, bubrega, zuči.
  Reguliše rad nervnog sistema i pomaže kod odvikavanja od alkohola i pušenja.
  Kao sredstvo za lokalnu upotrebu koristan je za suzbijanje  kožnih oboljenja, bolova u zglobovima, konjunktivitisa, mrena, za negu usta i zuba, protiv akni i peruti i još mnogo toga.

   

    +381 65 3132 352  

   

   

  Advertising & Marketing

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

   

  Tagovi: Zdrava hrana Aloe Vera Proizvodi na bazi Aloe Vera Nega kose Aloe vera-nega lica i tela Dijetetski proizvodi Aloe Vera Biznis centar

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Bulevar Mihajla Pupina 10i / npr 13
  11070 Novi Beograd
  +381 11 3132 352
  +381 65 3132 352
  aloeveracentar@flp.com

  www.boro.flp.com


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  c4tqW

   

   

  Sarađujemo 2543 dana

  Kupci i ovo traže