privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 25.05.2024


  Bonesa Bar prerađevine od povrća
  privredna-mreza

  Prepoznatljivi smo po proizvodima vrhunskog kvaliteta. Odlikuju nas visoki standardi proizvodnje i poslovanja.

  Vodimo računa o željama kupaca, potrebama poslovnih partnera i ugledu naše firme. Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima iz zemlje i inostranstva.

  Bonesa je jedno od vodećih proizvodnih i distributivnih preduzeća u Crnoj Gori.

  Od 2008 godine proizvodimo    kečap i paradajz pire , a u proizvodnom programu su i   masline, šampinjoni i kornišoni.

  Proces rada bazira se na evropskim standardima proizvodnje i distribucije.

  Uvedeni su standardi ISO 2009 i ISO 9001 i HACCP standard.

  Sva uskladištena roba čuva se na propisani, odgovarajući način.

   

  Sve djelatnosti kompanije Bonesa obavljaju se u velikom distributivnom centru u vlasništvu Bonese koja broji oko četrdeset zaposlenih i - ima odgovarajuću kardovsku strukturu. Preduzeće raspolaže sa najmodernijim rashladnim komorama, vlastitim carinskim skladištem i adekvatnim voznim parkom.

  Iz godine u godinu prisutan je konstantan rast i pozitivno poslovanje, dok se Bonesa razvija uspješno prateći trendove tržišta.  

  Bonesa uvozi sireve Oldenburger iz Njemačke, mliječne proizvode Ljubljanske  mljekare kao i suhomesnate proizvode Preutnina Ptuj iz Slovenije.

  Preduzeće raspolaže sa 1000 kvadrata rashladnog prostora, od čega polovinu čini carinski prostor, dok se ostali kapaciteti koriste za veleporodaju i distribuciju robe. Sva uskladištena roba čuva se na propisani odgovarajući način.

  Prilikom prijema robe vrši se kompletan pregled dokumentacije i detaljna kontrola proizvoda  kao i kvantitativna kontrola količina. Priprema i izdavanje robe takođe se odvija kroz stogo kontrolisan i regulisan proces. Tokom spremanja robe vodi se računa o tome da proizvodi na paletama budu složeni tako da se lako mogu prekontrolisati, ali i da se obezbijedi što sigurniji prevoz.

  Bonesa posjeduje vozni park koji u potpunosti omogućuje efikasnu distribuciju robe iz njenog proizvodnog i uvozno-izvoznog asortimana. Transport se vrši manjim i većim vozilima sa termokingom – rashladnim sistemom neophodnim za prevoz prehrambenih proizvoda. U skladu sa vrstom robe, i drugim detaljima transporta, određuje se i odgovarajuće vozilo - hlanjača. Utovar se vrši tek nakon podešavanja termokinga i postizanja potrebne temperature za namirnice koje se transportuju. Kontrola vozila obavlja se prije svakog polaska na put.

  Pakovanje zamrznute piletine  i ribe  jedna je od djelatnosti Bonese. Zaleđena roba iz komora doprema se u pakeraj gdje se razvrstava i stavlja u kese za pakovanje od 500 do 800 g. Upakovano meso i riba zatim se prenose do mašine za vakumiranje kako bi se varenjem ili vakumiranjem izvršilo zatvaranje kesa. Nakon vaganja i deklasiranja svake kese pojedinačno, roba se stavlja u pakete od 8 do 13 kg i prevozi u komoru za distribuciju. 

  YOU TUBE

   

   

   

  Marketing Privredna Mreža

  Sandra Petrović 061 30 45 600

  Tagovi: Zdrava hrana Prerađevine od voća I povrća Bar Bonesa Prerada povrća Zimnica

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Tržni centar bb
  85 000 Bar
  +382 30 346 250
  382 30 346 250
  bonesa@t-com.me

  www.bonesa.me


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  s82kA

   

   

  Sarađujemo 19868 dana

  Kupci i ovo traže