privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 17.06.2024


  JEDINI PRAVI D.O.O. SUBOTICA
  privredna-mreza

      

   

   

  Piti kvalitetnu vodu, danas nije samo stvar izbora, već više stvar potrage. Srećom, kao što voda uvek i svuda pronađe sebi put, tako je i prirodno mineralna arteška voda iz Banje Vrujci našla put do vas, u flašici VODAVODE.

   

  Šta je arteška voda?

  Prirodne arteške mineralne vode dolaze iz velikih dubina zemlje, sa preko 300 metara, iz čiste prirode. Prolaskom kroz čvrste nepropusne stene, pod pritiskom izbijaju iz zemljine unutrašnjosti na površinu uz prirodan proces filtriranja.

  Zbog niskog sadržaja mineralnih soli arteške vode imaju izuzetno povoljan uticaj na zdravlje, tako što deluju na sve metaboličke procese i obezbeđuju svakodnevne potrebe organizma za mineralima.

  U samom srcu Srbije,postoji jedna takva arteška voda, koja izvire iz arteškog bunara u Banji Vrujci, na dubini od 605 metara i do vas dolazi potpuno bistra i biološki čista.Ukoliko vam Banja Vrujci nije dovoljno blizu, dobra vest je da ovu blagotvornu, artešku vodu možete pronaći u flašicama VODAVODE, koje se bez ikakve prerade pune direktno na izvoru.

  Jedinstven dizajn

  VODAVODA je sastavljena i dizajnirana od strane prirode, a najsavremenija tehnologija omogućava očuvanje prirodnog mineralnog sastava VODAVODE. Kockaste PET ambalaže 0.5l i 1.5l zauzima manje mesta od obične okrugle flaše i napravljene su tako da uvek mogu biti uz vas. Staklene ambalaže 0.33l i 0.75l ostaju dosledne originalnom dizajnu VODAVODE, ali se istovremeno prilagođavaju potrebama potrošača i zadovoljavaju standarde HoReCa-e.

  VODAVODA – savršeno jedinstvo minerala i soli

  Bez hrane čovek može da preživi i nekoliko nedelja, a bez vode svega nekoliko dana, zato je pravilan izbor vode za piće od presudnog značaja za zdravlje organizma, a samo sa kvalitetnom vodom svom načinu života možete dodati pridev – kvalitetan.

  Predstavljamo vam benefite VODAVODE koja u svakodnevnoj konzumaciji deluje blagotvorno na vaš organizam:

  Detoks voda za bolji početak dana

  Široko grlo flašice VODAVODE omogućava vam da sami napravite detoks vodu po vašem izboru, a jedan od najpopularnijih napitaka je kombinacija vode i limuna. Sve što je potrebno je da u flašu VODAVODE ubacite narezane kriške jedne polovine limuna i dodate jednu kašičicu narendanog svežeg đumbira. Ako svako jutro započnete sa ovakvim napitkom, dobićete brojne pozitivne efekte na organizam i na celokupno zdravlje. Ova čudotvorna kombinacija pomaže pri gubljenju viška kilograma, podiže imunitet, sprečava nastanak srčanih oboljenja i dovodi do smanjenja holesterola.

  Zdrav doručak iz blendera za energiju tokom celog dana

  Doručak je najbitniji obrok u toku dana, kada je potrebno da unesete namirnice pune proteina, kako biste imali dovoljno energije za produktivan dan.Međutim, mnoge osobe svoje omiljene šejkove pripremaju u kombinaciji sa mlečnim proizvodima, voćnim sokovima i čajevima koji su visoko kalorični i sadrže šećere koji nepovoljno utiču na organizam. Za razliku od drugih vrsta tečnosti, voda je neopterećena kalorijama i kao takva ima blagotvoran uticaj na zdravlje svakog čoveka. Prirodna mineralna voda, VODAVODA, spada u one vode koje imaju uravnoteženu koncentraciju važnih elemenata i minerala, snabdeva ćelije kiseonikom i na taj način pruža energiju vašem organizmu, neophodnu za funkcionisanje tokom čitavog dana.

  Za poboljšanu koncentraciju

  Posao ili priprema za ispit često izazivaju stres iscrpljenost organizma, što dovodi do pada koncentracije i smanjenja produktivnosti u radu. Mentalne sposobnosti uključujući pamćenje, pažnju i koncentraciju opadaju za oko 10 odsto nakon što se oseti žeđ. Simptomi kao što su umor, glavobolje, usporenost i smanjena sposobnost učenja, ukazuju da je organizam zapao u stanje blage dehidratacije, zbog čega je veoma važno da se organizam hidrira tokom celog dana. Unosom VODAVODE postiže se najbolji balans minerala u organizmu i nadoknađuju elektrolitri koji se svakodnevno gube, a koji su značajni za poboljšanje memorije.

  Aktivniji i snažniji trening

  Slabija fizička aktivnost se pojavljuje pri nedostatku tečnosti, zato održavanje energije ima važnu ulogu tokom sportskih aktivnosti. Voda sprečava malaksalost mišića, podmazuje zglobove i samim tim omogućava da vežbanje bude snažnije i da traje duže. Arteške, nefiltrirane vode, su najbolji izbor za profesionalne sportiste i rekreativce zbog idealnog mineralnog sastava, a možete da ihunosite kontinuirano i gotovo neprekidno, neposredno pre, za vreme i nakon fizičkog opterećenja, kakobi nadoknadili tečnost koja se najviše gubi znojenjem.

  Voda za celu porodicu

  Zbog niskog sadržaja minealnih soli, VODAVODA je pravi dar prirode i može se konzumirati svakodnevno u neograničenim količinama. Preporučuje se svima, uključujući i decu u najranijem uzrastu. Ima terapeutski efekat kod mnogih hroničnih bolesti, a sadrži i optimalnu količinu fluorida, što pogoduje pravilnoj izgradnji kostiju i zuba kod dece i sprečava nastanak karijesa, a u starosti i osteroporozu. Svakodnevni unos ovakve vode doprinosi pravilnom razvoju dece, čuva njihovo zdravlje i omogućava srećno i aktivno detinjstvo.

   

  KAKO VODAVODA  UTIČE NA NAS

   

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

   

   

  Tagovi: Preporučujemo Horeca Voda-za-celu-porodicu Fabrike-ciste-vode Obogaćena-voda VodaVoda-u-staklenoj-ambalaži Jedini-pravi-doo-Subotica Naša preporuka

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Đorđa Natoševića 44
  24000 Subotica
  +381 64 144 75 92
  +381 61 30 45 600
  marketing@vodavoda.com

  www.vodavoda.com/pocetna/


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  EcZ1y

   

   

  Sarađujemo 2120 dana

  Kupci i ovo traže