privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 21.07.2024


  Sigurnosne plombe
  privredna-mreza

  „Proizvodnja sigurnosnih plombi, plastičnih plombi, olovnih plombi, žice za plombiranje, žigova za plombiranje, klešta za plombiranje, lemnog kalaja, graviranje metala.“

   

   

  Lider u proizvodnji plombi, na prostorima Republike Srbije i zemalja regiona.

   

  Preduzeće  je osnovano 1990. godine u Nišu. Preduzeće se specijalizovalo na proizvodnju kalajnih legura i preradu olova.
  Od 1994. godine jedna od osnovnih delatnosti je proizvodnja olovnih plombi sa kojim snabdeva najveća preduzeća u Republici Srbiji, kao što su "Savezna Uprava Carine" i JP PTT saobraćaja “Srbija”.
  Pored olovnih plombi, preduzeće se specijalizovalo i za proizvodnju cerber žice – žice za plombiranje. Od 2000. godine proizvodnja se širi na oblast plastičnih plombi.
  Kao učesnik Beogradskog sajma EXPO 06 – maja 2006. godine preduzeće  osvaja nagradu Nikola Tesla za roto plombu – tip 01, kao sopstveni patent plombe.
  Proizvodi  su poznati i priznati kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje, što  obezbeđuje status renomiranog, međunarodno priznatog proizvođačkog preduzeća, koji uživa puno poerenje domaćih i međunarodnih kupaca.
  Plastična plombe  su poznate i priznate kao sigurnosne zatvornice za prevoz kako domaćim tako i međunarodnim drumskim, železničkim, avionskim transportom, a takođe i kao sigurnosne zatvornice za carinske, sanitarne i veterinarske potrebe.
  Delatnost  u Srbiji, treba da doprinese ne samo zadovoljenju potreba kupaca, već i razvoju srpske privrede i društva u celini.

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Sigurnosni sistemi i oprema Proizvodnja plombi Janikomerc Sigurnosne plombe Olovne plombe Roto plombe Plastične plombe Žica za plombiranje Jastuče za čelične žigove Niš

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  sigurnosne plombe

  Hadži Prodanova 41
  18000 Niš
  +381 61 30 45 600
  +381 61 30 45 600
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  bPsk0

   

   

  Sarađujemo 1283 dana

  Kupci i ovo traže