privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 21.07.2024


  Zlatni Tok rakije
  privredna-mreza

   
  O nama

  Destilerija TOK osnovana je 2006. godine sa idejom da zadovolji potrebe tržišta za visoko kvalitetnim voćnim rakijama. Ideja o osnivanju firme koja će biti lider u proizvodnji kvalitetnih voćnih rakija datira još od 90-tih godina.

  Bio je potreban dug period i mukotrpan rad da bi se stekli svi neophodni uslovi za ostvarenje tog cilja. Konačno, 2006. godine osnovana je firma Tok d.o.o. Nakon godinu dana izlazi na tržište sa vrhunskom voćnom rakjiom, šljivovom prepečenicom „Zlatni tok“, čiji je kvalitet potvrđen u narednim godinama višestrukim nagrađivanjem na nacionalnim i međunarodnim manifestacijama za ocenu kvaliteta jakih alkoholnih pića.

  Proizvodni pogon se nalazi na porodičnom imanju, na Goču kod Kraljeva, na 800 metara nadmorske visine. Na površini od 1,5 hektara nalazi se voćnjak pod šljivama gde je prisutno 10 različitih sorti šljiva. Mikrolokalitet i mikroklima veoma utiču na kvalitet šljive koja se t

   

  Šta mi radimo?
  Tok d.o.o. proizvodi vrhunske voćne rakije od odabranih sorti šljiva isključivo iz sopstvenih zasada. Rakije se proizvode mešanjem 10 sorti šljive, pri čemu je sa 80% zastupljena Crvena ranka. Vrhunski kvalitet je posledica stalne stručne kontrole ulaznih sirovina, svih procesa u toku proizvodnje (fermentacije, destilacije, odležavanja i starenja u hrastovoj buradi). Najkvalitetniji destilati odležavaju od 5 do 20 godina.

   

  Zašto se treba osloniti na nas?
  U Tok d.o.o. proizvodnja je zasnovana na tradiciji najkvalitetnijih postupaka uz primenu najviših dostignuća u proizvodnji voćnih rakija.

   

  Naš moto: Pijte malo ali kvalitetno!

   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Privredna Mreža

  Sandra Petrović

  061 30 45 600

   

   

   

   

  Tagovi: Preporučujemo Rakije Alkoholna pića Rakije Zlatni Tok Alkoholna pića Prepečenica Horeca Destilerije u Srbiji

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Ilije Čalića 2d
  11250 Beograd
  +381 11 3575 148
  +381 64 2225 398
  office@tok.co.rs

  www.tok.rs


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  M9kfg

   

   

  Sarađujemo 19925 dana

  Kupci i ovo traže