privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 25.05.2024


  Vinarija Rupice Crna Gora
  privredna-mreza

                                Niža cena  i povoljniji uslovi za saradnju preko Privredne Mreže 061 30 45 600

   

  U  ovom vinu su satkane sve nade, strahovi, pobede i ushićenja,  u ukusu ovog vina, osetićete slast borbe za najboljim i više nećete biti isti. Poneće vas želja da budete dobri makar i približno kao DI Vino. 

   

  Princ Čarls i vojvotkinja Kamila prilikom posjete Crnoj Gori bili su impresionirani našim vinima, 18.3.2016...više

   

  DI VINE
  Crnogorsko vino

  DI VINE je vrhunsko crveno vino sa geografskim porijeklom, intezivne rubin boje, složene voćne arome, sa dominantnim mirisom trešnje, punog i harmoničnog ukusa, jačine 13.6 %v.

  Proizvodnja vina je limitirana na 1300 litara.

  Nakon što odleži šest mjeseci u buradima od inoxa vino se drži sledećih šest mjeseci u hrastovim buradima, a nakon toga se flašira u tamnim bocama 0.7 mil.

  Ime vina je spoj inicijala vlasnice i engleske riječi divine,za božansko kako ovom vinu i pripada.

  Vlasnica lično flašira vino, stavlja etikete i flaše pakuje u kutije, pa i na taj način iskazuje posebnu brigu za proizvod i poštovanje prema konzumentima koji uživaju u ukusu i kvalitetu proizvoda. 

   

  DI LOZA
  Crnogorska rakija

  DI LOZA je prirodna lozova rakija, napravljena od zrna grožđa vranca i kratošije na tradicionalan način, bez tehnoloških dodataka.

  Jačina rakije je 48%v.

  Rakija se peče na tradicionalan način, i to u bakarnom kazanu i u limitiranim količinama od 400  litara. Posle odrađenih hemijskih analiza i potvrde kvaliteta, flašira se u staklenim bocama od 500ml.

  Vlasnica lično flašira rakiju, stavlja etikete i flaše pakuje u kutije, pa i na taj način iskazuje brigu za proizvod i poštovanje prema konzumentima koji uživaju u ukusu i kvalitetu proizvoda.

   

  Jedan dan u vinogradu

  Poslije uobičajnog radnog dana pošla sam u vinograd. Dok sam se vozila prema vinogradu, razmišljala sam o vremenskim prilikama koje su me pratile od 1. septembra. "Moj pogled ovih dana prikovan je za nebo, sa strahom od nevremena. Gledala sam kako se smjenjuju sunce i oblaci , kako nebo para bljesak munje i plašila se da nevrijeme ne uništi rod grožđa. Na sreću, ostalo je još malo, dan - dva do berbe.
  U tom razmišljanju stigla sam do vinograda. Tu stajem da otključam kapiju i kao i uvjek zastanem da udahnem duboko taj mir koji me srijeće i pogled koji me ispunjava. Krećem polako u obilazak vinograda. Uzimam kolica i grebulju i stajem ispred prvog reda vranca, stare loze. Probam zrno. Taj ukus na nepcima, tu punoću i slast zrna vranca trebalo bi da opiše bolji pisac od mene, ali sa tim osjećajem zadovoljstva idem dalje kroz redove.
  Čistim polako opalo lišće, za razliku od članova moje porodice kojima to ne pada na pamet. Stižem do sredine vinograda i već dugačkih redova vinove loze. Društvo mi pravi po koja ptica. I one probaju grožđe, a slast provjeravaju i pčelice.
  Zamahujem grebuljom da pokupim lišće, a nozdrve mi se pune prelijepim mirisom vlažne zemlje. Pored tog mirisa, sa grozdova prostire se miris zrelog grožđa koji ostaje u nosu, kao mirisi pored mora. Uzimam telefon da napravim jednu fotografiju. Želim da imam sliku grozda dan pred berbu koju ću moći da podijelim sa prijateljima, a ukus i miris nosim sa sobom dok pišem ove redove, a vjerujem i duže...

  Bravo za "Rupice"! Pobijedio si jednu tešku godinu!

   

   

   

  Marketing Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

  Tagovi: Vinarije u Crnoj Gori Podgorica Vinski podrumi Voćarstvo i vinogradarstvo Vino Vinski turizam Lozova rakija Vinarija Rupice Podgorica

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Moskovska 13
  81000 PODGORICA
  +382 68 313 068
  -
  di@t-com.me

  www.rupice.me


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  shMyN

   

   

  Sarađujemo 19868 dana

  Kupci i ovo traže