privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 21.07.2024


  Sveće i svećice - veleprodaja
  privredna-mreza

  Sveće za  spa centre. Sveće kao dekoracije. Sveće za proslave. Sveće za restorane. Sveće za wellness centre. Sveće za hotele.

  Sveće za intimne trenutke.

  Sveće su simbol vere, nade i želje.

   

   

  Svi znamo da izaberemo sveću, dovoljno je da se izabere prilika i prikladan miris. Možda i oblik, a i boja igra ulogu.
  No, da li znamo kako se pravilo pale sveće?
  Postoji par trikova koji će učiniti da vam sveće duže traju i da njihova svetlost bude predivna.

   

  Dakle, trikovi:
  1. Skratite fitilj. To je prva tajna koja će učiniti da sveće gore mnogo svetlije, ujednačeno i čisto.
  2. Pustite. Prvi put kada upalite sveću, dozvolite joj da gori makar 2 sata.
  Na ovaj način ćete izbeći ona ružna udubljenja  - kada se sredina brže topi od spoljašnje strane.
  I da, obavezno skratite fitilj posle svaka 4 sata.

   

  Istraživanje proizvođača sveća pokazuju da 96% svih sveća kupuju žene.
  Dve trećine kupaca sveća koristi sveće tri puta nedeljno ili više.
  Žene ih koriste više od muškaraca, a mlađi ljudi češće koriste sveće od starijih.
   
  Zašto je boja sveće bitna?
  Boja sveće je važna iz nekoliko razloga.
  Jedan je simboličan.
  Mozak ima podsvesni odgovor na određene boje.
  Taj odgovor je ukorenjen u vašem ličnom iskustvu sa tom bojom, kao i u značenjima koja im je naša kultura pridavala.
  Takođe, preovlađuje verovanje da postoji veza između korišćenja sveća i terapije bojama i da različite boje emituju različite frekvencije.
  Ovo je donekle tačno, jer svaka boja u spektru odražava određenu talasnu dužinu svetlosti.

   

  Značenje boje sveće:
  Bela sveća
  Zapalite belu sveću da se povežete sa lunarnom energijom. Možete ih koristiti i za zaštitu, nove početke i čistotu, isceljenje, istinu, meditaciju, mir, zahvalnost, harmoniju ili za smirivanje uma. Možete zapaliti bele sveće umesto sveće bilo koje druge boje, ako boja koju želite nije dostupna. 
  Crna sveća
  Crne sveće su najbolje za za odbijanje ili proterivanje negativne energije. Korišćenje sveće sa ovom bojom takođe može pomoći da se  zaustave loše navike ili da se stane na kraj nezdravoj situaciji.
  Crvena sveća
  Paljenje crvene sveće može pomoći u povećanju strasti, potencije, izdržljivosti ili privlačenju seksualnog partnera. One takođe mogu pomoći u novim počecima i privlačenju sreće, a može poboljšati samopouzdanje, snagu volje, fizičku snagu, hrabrost i odlučnost.
  Pink ružičasta sveća
  Pink Ružičastu sveću treba paliti za bezuslovnu ljubav, romansu, naklonost, toplinu, radost, prijateljstvo i samoljublje. Takođe možete da koristite sveće ružičaste boje da poboljšate opštu sreću, harmoniju, empatiju, vezu, intimnost, da ojačate nove odnose i da olakšate zarastanje odnosa, pomirenje, oprost i emocionalno isceljenje.
  Plava sveća
  Plave sveće su odlične za duhovno ili emocionalno isceljenje, poboljšanje komunikacije , kao i poboljšanje vaše kreativnosti.
  Upalite plavu sveću da poboljšate fokus, pamćenje, pravdu, proročke snove i inspiraciju. Kao bele sveće, kraljevsko plave se mogu upaliti za harmoniju, duševni mir, istinu, isceljenje i vezu sa višim ja.
  Zelena sveća
  Ako želite da privučete novac , zapalite zelenu sveću. Zelene sveće su idealne za traženje obilja u svim zemaljskim stvarima,
  Braon sveća
  Kada se osećate nevezano, smeđe sveće vam mogu pomoći da se uzemljite. Braon sveće predstavljaju zemlju i idealne su za svaku situaciju koja zahteva neutralnost, razumevanje, ravnotežu i izgradnju poverenja. 
  Ljubičasta sveća
  Ako želite da poboljšate svoju psihičku moć i otvorite treće oko, zapalite ljubičastu sveću. Ljubičastu sveću možete koristiti za mudrost, meditaciju, proricanje, otkrivanje tajni i znanja i produbljivanje vaše duhovne svesti.
  Magenta ili tamno ružičasta sveća
  Ako želite da napravite ljubavnu čaroliju, ali želite malo požude, magenta sveća je dobar način da spojite namere crvene i ružičaste boje sveće. Odlično za poboljšanje vaših veština flertovanja i seksualnog samopouzdanja.
  Narandžasta sveća
  Narandžaste sveće kombinuju intelektualnu energiju žutih sveća i agresivnu nameru crvenih. Zapalite narandžastu sveću ako vam je potrebna pomoć oko stvari koje uključuju  brzu akciju i um. Na primer, možete ih spaliti za sreću u karijeri, umrežavanju i pravnim poslovima (iako vam je potreban i advokat).
  Žuta sveća
  Treba da svoje ideje podignete na viši nivo? Žute sveće mogu pomoći u svim stvarima vezanim za intelekt i fokus. Zapalite žutu sveću da poboljšate učenje, prevaziđete mentalne blokade, proširite svoju mudrost, steknete jasnoću i samopouzdanje, unesete nove ideje i vidite stvari na logičniji način.
  Zlatne sveća
  Zlatne sveće su jedna od boja sveća koja crpi mušku energiju ili energiju Boga. Najbolje je zapaliti ako vam je potrebna pomoć za uspeh, sreću, prosvetljenje, samopouzdanje, prosperitet, bogatstvo, ličnu moć i mudrost.
  Srebrne sveća
  Možete koristiti srebrne sveće da biste iskoristili astralnu energiju, žensku energiju, a pomoći će vam da ojačate svoju intuiciju, telepatiju i vidovitost. Ovo takođe mogu rezultirati snažnijim snovima
  Svetlo plava sveća
  Ako imate svetloplavu sveću, možete je koristiti da poboljšate strpljenje, prijateljstvo, mentalnu snagu ili da oslobodite bes.
  Siva sveća 
  Ove sveće su ukrštanje bele i crne i deluju kao neutralna boja. One pomažu u neutralnosti, ravnoteži, zaštiti, miru i duhovnoj mudrosti.
   
  Značenja boje sveće
   
  Kada prvi put upalite sveću, uverite se da ste potpuno fokusirani na svoju nameru.
  Taj fokus će vam pomoći da manifestujete svoju želju.
  Naročito obratite pažnju na kvalitet i miris sveće, miris ako je predivan ostaje u vašem domu, a i u vašem umu.
  Podsećajući vas na ono što ste poželeli ili ono šta ste doživeli.

   

  Uz naše sveće, želimo vam predivne i nezaboravne uspomene...

   

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Horeca Za SPA centre Sveće Mirisne sveće Sveće-ručna-izrada Sveće za dekoraciju Opremanje kuće, stana, Sveće za wellness centre

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  svece

  Njegoševa 15
  11000 Beograd
  +381 61 30 45 600
  +381 60 718 17 89
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  ZV8tS

   

   

  Sarađujemo 1000 dana

  Kupci i ovo traže