privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 17.06.2024


  Šivaće mašine na Akciji
  privredna-mreza

  ŠIVAĆE MAŠINE - profesionalne, poluprofesionalne, rezervni delovi i propratna oprema

    

   

  Poštovani klijenti,
  Usled otkazivanja sajma nameštaja koji je trebao da se održi u periodu od 10-15. Novembra 2020. firma FEHER je rešila da taj period bude tradicionalno u duhu sajma nameštaja.
  U prostorijama firme će biti izložene nove i polovne šivaće mašine kao i oprema za industriju nameštaja i tapetarsku industriju na koju dajemo 10% popusta do daljnjeg.
  Kako bi ispoštovali sve propise i sačuvali jedni druge, zamolili bi Vas da najavite svoj dolazak putem maila ili putem telefona. Nošenje zaštitne maske u zatvorenim prostorijama je obavezno. 
  Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, prosledićemo Vam kataloge sa jedim delom asortimana koji nudimo te možete pozvati i detaljno se raspitati o mašinama koje Vas interesuju.
  Kao i decenijama unazad nastojima i sa našim stručnim timom i sa izuzetno kvalitetnim asortimanom, a i na ovaj način, obezbedimo vam vrhunsku uslugu, kvalitetne mašine i repromaterijal i unapredimo Vam poslovanje.
  Mi cenimo odanost našoj firmi, stalni kupci imaju posebne pogodnosti.

   

   

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Šivaće mašine Šivaće mašine na Akciji Industrijske šivaće mašine Industrijske šivaće mašine i repromaterijal Šivaće mašine-cilindrične Feher-šivaće mašine Krojačka oprema

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  sivace-masine-na-akciji

  Save Kovačevića br. 27
  11000 Beograd
  +381 64 144 7592
  +381 61 3045 600
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  gjAqx

   

   

  Sarađujemo 1314 dana

  Kupci i ovo traže