privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 31.01.2023

  privredna-mreza

  Aluminijumski ovali. Aluminijumske transportne posude. Termostabilna ambalaža. Stiropor posude za transport hrane. Posude od šećerne trske za transport hrane.

  Bilo da planirate porodično okupljanje u prirodi ili opremate vaš eko-friendly restoran, restoran gotovih jela, pekaru, poslastičarnicu ili catering servis, mesaru ili bilo koji objekat prehrambenog karakteta, a vodite računa o kvalitetu svojih proizvoda  imamo odličnu selekciju 100% kompostabilnih i biorazgradivih posuda za dostavu hrane koje će u potpunosti ispuniti zahteve vaših kupaca.

  Pored stiroporne ambalaže, PP, PET, aluminijumske, nudimo vam i biorazgradive posude specijalno izrađene od šećerne trske.
  Proizvedene smernicama najnovije tehnologije, stiroporne posude su ekonomične u privlačnoj Champagne boji.
  Elegantne, a opet, izuzetno robusne, čvrste na dodir i upotrebu čime podnose višu temperaturu od klasičnih posuda, sve do 90 stepeni.
  Slojevita struktura takođe ih čini otporne na rezove u određenoj meri, omogućujući da se obrok jede direktno iz posuda, upotrebom standardnog pribora za jelo.
  Široki izbor oblika i veličina fleksibilan je u prilagođavanju popularnim catering uslugama i potrebama naših kupaca.

  Aluminijske posude za hranu pogodne su i za pečenje, podgrevanje, zamrzavanje i čuvanje hrane.

  Njihove najznačajnije karakteristike su da podnose širok raspon temperatura (od -40 do +280°C).

  Izrađene od higijenskog i laganog materijala, površinski sjaj, tvrdoća i žilavost ambalaže, mogućnost izrade u robusnoj varijanti sprečava deformiranje posudice, dostupnost u različitim oblicima i dimenzijama.

  Prirodna alternativa (“eco-friendly”) klasičnoj ambalaži, BIORAZGRADIVE posude za dostavu hrane su savršene za vruća i hladna jela. Napravljene od reciklirane šećerne trske (bagasse) ili kukuruza (PLA – polilaktična kiselina), ova dostavna ambalaža je 100% kompostabilna i ima izvrsne termalne faktore koji omogućavaju da se toplina zadrži dok se kondenzacija ne zarobljava unutar posude.

  Ostaci vlakana, pri proizvodnom procesu ekstrakcije šećera iz trske, se mogu koristiti u proizvodnji obično namenjenoj stvaranju proizvoda za prehrambenu industriju.
  Time ne dolazi do zagađenja zbog prirodnog izgaranja šećerne trske nakon ekstrakcije šećernog soka.

  Ambalaža podnosi visoke i niske temepraturne primene (bagasse do 100 stepeni, dok PLA do 50 stepeni), nevažno da li je u pitanju vlažna ili suva hrana.

  Ovi proizvodi su izdržljivo čvrsti, otporni na masnoću i nehotične rezove pribora za jelo.

  Ambalaža je sigurna za upotrebu u zamrzivaču i mikrotalasnim pećnicama i savršen su izbor za prodaju i dostavu hrane.

  PET ambalaža, ili ambalaža od polietilen teraftalata, uključuje dozne sa poklopcima i ima odgovarajuću primenu za optimalan transport i čuvanje hrane. Ceo PET asortiman od 150ml – 2000ml u potpunosti ispunjava najstrožija zdravstvena i sigurnosna pravila.
  PP plastična ambalaža za toplu hranu pogodna je za pakovanje tople hrane, kolača, torti, peciva, salata, delikatesnih proizvoda (narezaka), voća i povrća, pakovanje i dostava “brze hrane” (lunch paketi), smrzavanje ili čuvanje hrane…

   

  DA LI STE ZNALI?
  Bagasa se dobija od sušenih vlakana šećerne trske koje se ekstraktiraju iz sokova same stabljike.
  Nakon odvajanja vlakana, sirovi materijal formira pulpu, koja je savršena za izradu ambalaže poput činija, tanjira i posuda.
  Ambalaža od šećerne trske je 100% biorazgradiva i kompostabilna.
  Prirodno se razgrađuje unutar 90 dana i formira kompostni materijal koji se može iskorištavati za obogaćivanje zemlje putem prirodnih sastojaka.
  Ambalaža od šećerne trske je odlična alternativa ambalaži od stiropora i drugih oblika plastike. Ne propuštaju tečnost, otporne na masnoću, visoke i niske temperature.
  Štaviše, nalaze široku primenu i praktične su za upotrebu.

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

  Tagovi: Stiropor posude za transport hrane Ambalaža  Aluminijumske posude za transport hrane Plastične posude za transport hrane Horeca DAM ambalaža Ketering ambalaža Ambalaža za prehrambenu industriju

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  dam ambalaza

  Dr Mladena Stojanovića 42
  21410 Futog
  +381 61 30 45 600
  +381 61 30 45 600
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  GfFbS

   

   

  Sarađujemo 693 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza