privredna-mreza 

Izaberite region (obavezno)


Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 20.05.2022


  Jorgani i jastuci punjeni perjem RIGO Debeljača
  privredna-mreza

   

   

   

   

   

  Nakon napornog dana najljepši je osećaj kada legnemo u krevet sa željom da se odmorimo , naspavamo.
  Ukoliko se ujutro probudimo još umorniji, velika je verovatnoca da u spavaćoj sobi nešto nedostaje.
  Najčešci problemi su veličina kreveta, dušek ili posteljina.
  Ako je kod Vas problem u posteljini, na pravom ste mestu.
  "Pahuljica - Rigo" je porodična firma koja se bavi proizvodnjom jastuka i jorgana od 1988. godine.
  Takodje nudimo sirovo guščije perje izuzetnog kvaliteta   
  .
  U izradi jastuka i jorgana koriste se  dve osnovne sirovine: iskljucivo guščje perje i česki inlet (angin), trenutno najkvalitetniji materijal te vrste koji se može naći na nasem tržištu.

  Svoje proizvode "Pahuljica - Rigo" distribuira kroz mrežu firmi na čitavoj teritoriji Srbije i takodje se moguporučiti  direktnood nas, po fabričkim cenama.
   
        
   
  Karakteristike posteljine punjene perjem
   
  Pokrivači, perine, jorgani... kako god ih nazovete svi imaju jedan te istu zadatak, osigurati spavaču idealnu klimu za noćni odmor, i pri tome biti meki i lagani. Upravo naši perjani jorgani na najbolji zamislivi način ispunjavaju sve navedene uslove. Zbog lakoće i mekoće perja i paperja u ove pokrivače možete se fino ušuškati. Lagani su i prozračni, a poseban način štepanja osigurava da je paperje pravilno rašireno unutar inleta te da nema “hladnih zona” kroz koje bi toplina koju spavač proizvede mogla isčeznuti.
   
  Danas je nedvosmisleno jasno da je perje i tehnološki i medicinski najkvalitetniji materijal za punjenje. Ne služi grinjama kao stanište, 100% je prirodno, a zbog svoje lakoće i voluminoznosti vrlo je cenjeno u celom svetu. Nije ni čudo da je veliki trend „povratka prirodi“ zahvatio i ovaj deo svakodnevnog života.
   
  Perje je zbog svoje elastičnosti odlično punjenje za jastuke jer pravilnom upotrebom čuva naš vrat i kičmu, a mi se budimo odmorni. Kombinacija perje-paperje odlična je za punjenje pokrivača, jer osigurava stvaranje debelog "vazdušnog tepiha", koji spavaču osigurava idealnu klimu za dug i dubok san .
  Dobra vest za osobe alergične na grinje
  Dobre vesti za ljude koji imaju problema sa alergijom na kućnu prašinu i grinje!
  Istraživanja su naime pokazala su da je u pokrivačima punjenim perjem gotovo nemoguće pronaći grinje.
  Naučno je dokazano da su perjani jastuci i pokrivači vrlo nepovoljno stanište za grinje. Klima i odnos temperature koji su nama potrebni za ugodan san, grinjama predstavljaju izrazito nepovoljno okruženje!
  Čim u krevetu postignemo nama ugodnu temperaturu, za grinje je to već previše, a pošto perje ima izuzetnu sposobnost da propušta vlagu koju proizvodimo u snu, brzo dođemo do manje od 50-60% vlažnosti pod pokrivačem, dok su istraživanja pokazala da je upravo 70% ili više optimalno za nastanjivanje i razmnožavanje grinja.
  Dodatna otežavajuća okolnost za grinje su kvalitetni inleti, koji bez problema sprečavaju ulazak grinja. Perut koja je potrebna grinjama kao hrana je prevelika da bi prodrla kroz gusto tkane inlete.
  Istraživanje je takođe obuhvatilo analizu starih i nedovoljno čišćenih pokrivača od perja. Rezultati su pokazali da je i u njima stvarno zanemariva količina grinja, čak i manja nego u sintetičkim pokrivačima. Naučnici su sigurni da je to rezultat veće gustoće inleta za perje u odnosu na obična pamučna vlakna koja su dovoljna za punjenje sintetikom.
   
  Održavanje

  Vaše jastuke i jorgane provetravajte bar jednom nedeljno na senovitom mestu i ostavite ih da se provetravaju nekoliko časova.
  Sasvim je pogrešno da jastuke i jorgane iznosite na sunce.
   
  Možete ih prati na temperaturi od 40 C stepeni, blagim deterdžentom, ali savetujemo Vam da to ipak ne radite u kućnim uslovima.
  Naime, u kućnoj veš mašini, ukoliko koristite klasične praškaste deterdžente, doći će do prekomernog odmašćivanja perja a što će prouzrokovati lomljenje i raspadanje perja.
  Takođe postoji opasnost da dođe do pucanja inleta (angina), a perje koje se raspe u veš mašini dovešće do toga da vam se ista pokvari.
  Međutim, najveći problem predstavlja sušenje perja, koje je nemoguće osušiti bez mašine za sušenje.
  Perju, a naročito paperju treba puno mesta da bi se ponovo naduvali, a kućne mašine za sušenje nemaju ni približno taj volumen. Zbog toga je bolje da pranje Vaših jastuka i jorgana prepustite profesionalnim čistionicama.
   
   
   
   
   
   
   
   
  Advertising & Marketing
  Privredna Mreža Balkana
  Sandra Petrović
  +381 61 30 45 600
   
   

  Tagovi: Jorgani Jastuci Perjani jorgani i jastuci Rigo Debeljača Kućni tekstil Pokrivači Hotelski program Posteljina Prekrivači Debeljača

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Tančić Mihalja 26
  26214 Debeljača
  +381 61 30 45 600
  +381 61 30 45 600
  info@privrednamreza.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

   

  Sarađujemo 2082 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza