privredna-mreza 

Izaberite region (obavezno)


Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 03.07.2022


  Gusta kosa trenutno Hairfor2
  privredna-mreza

   


  Imate kompleks zbog retke kose?
  Upravo ste našli rešenje.
  Trenutno.

  Dok ne popravite način ishrane, otklonite uzrok stresa, ne rešite taj hronični problem što vas muči, stekli ste "prijatelja" koji će vam vratiti samopouzdanje.

  Nije neophodno da ga stalno imate pri ruci. Dovoljno je da ga ujutru , kada operete i isfenirate kosu, nanesete na mesta na kojima kosa još nije počela da raste. Za par trenutaka bićete svedok čuda. Uz ovaj čarobni sprej vratiće vam se i osmeh.

  Izaberite nijansu koja vam trenutno najviše odgovara

   

      

  Hairfor2 - rešenje u spreju

  Nemački proizvod.
  U vašoj trenutnoj boji kose.
  Lako se nanosi.
  Postojan i vodootporan.
  Prirodnog izgleda čak i pod studijskim svetlima.
  Preparat na koji se možete osloniti i u iznenadnim situacijama.
  Vraća vam samopouzdanje.

  I osmeh.

  Hairfor2 Srbija Team vam predstavlja novi proizvod, koji će pored mnogobrojnih zadovoljnih korisnika u Nemackoj, Austriji i Švajcarskoj zadovoljiti i građane šrom Srbije.

  Hairfor2 je patentiran i vodootporan preparat za gustinu kose za muškarce i žene koji imaju problem sa opadanjem kose,sa temenom na kojem se vide pečati bez kose.

  Jednostavno, Hairfor2 je patentiran preparat za dopunjivanje kose, koji je nakon dugogodišnjeg proučavanja tako konstruisan, da se pri upotrebi mikrotanka vlakna kose čvrsto spajaju sa vašom prirodnom kosom. Za samo nekoliko minuta mogu se videti znatno bolji rezultati, čvršća kosa i nigde tragova ćelavosti ili gubitka kose!!!

   

  Spoj mikrotankih vlakna sa prirodnom kosom potpuno je vodootporan i pritom se ne može primetiti golim okom, čak ni pod jakim studijskim svetlom.

  Mikrokosa se može koristiti i u kombinaciji sa drugim sredstvima za oblikovanje kose (gel, vosak, lak, pena). Takode je dostupan i u velikom broju nijansi, kako bi se prilagodijo svakoj boji kose. Nakon upotrebe se lako može isprati običnim, kao i specijalnim Hairfor2 šamponom ili normalnim sredstvom za pranje kose.

  Preporuka: Preporučljivo je pre tretmana, ramena zaštititi peškirom.

   

  Izaberite nijansu koja vam trenutno najviše odgovara

   

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

  Tagovi: Nega kose Hairfor2-trenutna kosa Gusta-kosa-trenutno Ćelavost-rešenje Alopecija-trenutno-rešenje Gusta-kosa-za-par-trenutaka Opadanje-kose Rešenje-za-sede-vlasi

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Avnoja bb
  36300 Novi Pazar
  +381 64 5532 314
  -
  info@hairfor2.rs

  www.hairfor2.rs


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

   

  Sarađujemo 1511 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza