privredna-mreza 

Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 17.06.2024


  Frigoterm oprema za ugostiteljstvo
  privredna-mreza

   

   

   

  Naši proizvodi su atestirani, sigurni i bezbedni za rad. Izrađeni su po Evropskim standardima što garantuje kvalitet i sigurnu upotrebu proizvoda, koji ispunjavaju uslove za prodaju na Evropskom tržištu.
  Posedujemo sertifikaciju CE o usaglašenosti proizvoda sa zahtevima evropskih direktiva u pogledu bezbednosti.
  U mogućnosti smo da nabavimo svu potrebnu prateću opremu za rashladne, termičke i neutralne uređaje.
  U našoj ponudi nudimo dizajnersku izradu, izradu po željama kupca i 3D projektovanje lokala, odnosno kompletno idejno rešenje za vaš lokal.
  Naša osnovna delatnost je inženjering, proizvodnja i prodaja profesionalne ugostiteljske opreme koja se koristi u svim granama ugostiteljstva i trgovine. Opremili smo renomirane pekare, restorane, pečenjare, poslastičarnice, fast- food objekte, picerije, mesare i druge vrste objekata.
  • Rashladni uređaji
  Izrađujemo rashladne vitrine u standardnim veličinama ili po porudžbini, u skladu sa željama kupca i uslovima prostora. Izrađuju se u kombinaciji prohroma, punog drveta, medijapana, plastificiranog lima
  Radna temperatura rashladnih vitrina je od 0° do +8°C. Rashladne vitrine imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, neonsku i LED rasvetu, prednja lučna ili ravna stakla sa profilima za otvaranje; hladna komora je u donjem delu vitrine.

  • Rashladni ormari
  Rashladni ormari se izrađuju od prohroma ili plastificiranog lima. Imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, a radna temperatura im je od -2°C do + 8°C. Rashladni ormani imaju i ventilator za mirno ili prinudno hlađenje, puna ili staklena, krilna ili klizna vrata, neonsku ili Led rasvetu, demontažni nosač polica.
  Rashladni ormari se izrađuju u zapreminama od:
  • 400 litara , 700 litara, 1400 litara, 2000 litara

  • Rashladni stolovi
  Rashladni stolovi se koriste za čuvanje robe i održavanje njene temperature u pekarama, pizzerijama, caffe barovima, poslastičarnicama, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima.
  Frigoterm Kraljevci proizvodi rashladne stolove sa vratima, fiokama, grabovima ili policama od prohroma. Rashladni stolovi imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, a radna temperatura im je od – 2°C do + 8°C.
  • Rashladne komore

  Rashladne komore se koriste za čuvanje: mleka i mlečnih proizvoda, pića, hrane, mesa i suhomesnatih proizvoda, pekarskih i poslastičarskh proizvoda.

  Frigoterm Kraljevci proizvodi rashladne komore različitih dimenzija i zapremina u zavisnoti od potreba kupca. Radne temperature rashladnih komora uslovljene su namenom i obuhvataju dva temperaturna opsega: od 0°C do +8°C i od -10°C do -18°C.

   

  • Ugostiteljski šankovi
  Ugostiteljski šankovi se izrađuju u kombinaciji punog drveta, medijapana, univera, stakla, granita, prohroma i plastificiranog lima sa ugrađenom sudoperom, fiokom, kantom za smeće, radnim ili rashladnim delovima.

  • Tople vitrine
  Tople vitrine se koriste za čuvanje peciva i pekarskih proizvoda. Izrađuju se u standardnim veličinama ili po porudžbini, u skladu sa željama kupca i uslovima prostora.
  Tople vitrine se izrađuju od prohromskog lima, punog drveta, medijapana, plastificiranog lima i univera. Imaju prednja lučna ili ravna stakla sa profilima za otvaranje, toplu ili neutralnu komoru u donjem delu vitrine i neonsku ili led rasvetu. Radna temperatura toplih vitrina je od +20°do +60°C.
  • Tople vitrine namenjene kuvanim jelima
  Tople vitrine za kuvana jela se koriste za održavanje temperature gotovih kuvanih jela. Izrađuju se po porudžbini u zavisnosti od broja gastro posuda, uslova prostora i potrebe i želje kupca.
  Tople vitrine za kuvana jela imaju prednja lučna ili ravna stakla, neutralnu komoru, neonsku ili LED rasvetu.  Radna temperatura im je od+20 C do +60 C.
  • Oprema za palačinkarnice
  Jednodelne i dvodelne palačinkare sa dve vrste ploča. Ploča može biti gusana ili čelična i montira se po izboru kupca. 
  • Aparati za hot-dog
  Aparat za hot dog  ima snagu ringle od 1500 W i snage šiljka od 300 W.
  • Elekrične pizza peći
  Električna pizza peć se izrađuje od prohroma i plastificiranog lima. U ponudi su jednoetažna i dvoetažna pizza peć. 
  Električna pizza peć je snage 5,4 KW i ima vrata od vatrostalnog stakla sa prohromskom oblogom, a unutrašnjost pećnice je osvetljena, što omogućava vizuelno praćenje procesa pečenja.
  • Profesionalni tosteri
  Profesionalni tosteri se izrađuju u tri modela, dva jednodelna (manji i veći) i jedan dvodelan. Tosteri su izrađeni od prohromskog lima i gusane ploče.
  • Neutralna oprema
  Neutralna oprema se izrađuje od prohromskog lima. Radni stolovi i viseći elementi se izrađuju se u otvorenoj ili zatvorenoj varijanti u zavisnosti od  namene i potrebe po izboru poručioca.
  Sudopere se izrađuju kao jednodelne, dvodelne, trodelne sa ili bez ocednika u zavisnosti od potrebe i namene. Parohvatači se izrađuju kao zidni ili plafonski sa eko filterima po meri i potrebi poručioca.

   

  • Oprema za pekare, palačinkarnice, poslastičarnice
  Pekarska oprema koju proizvodi zanatska radionica Frigoterm obuhvata pekarska kolica i stalaže za hleb.
  Pekarska kolica se izrađuju od prohromskog lima i prohromskog kutijastog profila. Mogu biti jednoredna i dvoredna u standardnim veličinama za pleh 400 x 600 mm i 800 x 600 mm, ili po meri poručioca.
  Stalaže za hleb mogu biti otvorenog i zatvorenog tipa sa rasvetom, fiksnim ili štelujućim policama. Izrađuju se u kombinaciji: puno drvo, prohromski lim, univer, medijapan i materijal koji vi želite.

  • Linije za samoposluživanje
  Izgled i dužina linija za samoposluživanje se izrađuju prema potrebi i uslovima prostora. 
  Linije za samoposluživanje se proizvode od prohromskog lima, a kombinuju se topli, rashladni i neutralni delovi sa delom za pribor i naplatnim pultom.
  • Kante za otpatke
  Kante za smeće se izrađuju od prohromskog lima ili univera u zavisnosti od potrebe poručioca, ustandardnim dimenzijama 500*500*1200 mm.
    i ostala oprema na osnovu vaše potrebe i nacrta

   

   

   

   

   

   

  PROIZVODNI ASORTIMAN

  Rashladni uređaji


  Rashladne vitrine
  Rashladni ormari
  Rashladni stolovi
  Rashladne komore
  Otvorene rashladne vitrine

   

  Termički uređaji

  Tople vitrine
  Tople vitrine za kuvana jela
  El. friteze
  El. palačinkare
  El. Hot dog aparat
  El. pizza peć
  El. tosteri
  Palačinkare
  Hot Dog
  Pizza peći Giros

  Neutralna oprema
  Radni stolovi
  Sudopere
  Parohvatači
  Viseći elementi
  Mesarski panjevi
  Mesarski removi
  Pekarska kolica
  Stalaža za hleb
  Šankovi
  Linija za samoposluživanje
  Kante za otpatke

   

   

   

  Sva prava na tekst zadržava Privredna Mreža

  Advertising & Marketing & Business support

  Privredna Mreža Balkana

  Petrović Sandra

  +381 61 30 45 600

   

  Tagovi: Rashladne vitrine Oprema za poslastičare Oprema za ugostiteljstvo Oprema za pekare Tople vitrine Inox program Hladne vitrine Frigoterm

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Veljkova 114
  22411 Kraljevci
  +381 61 3045 600
  +381 61 3045 600
  sandrabudva@gmail.com

  -


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

  Ukucajte verifikacioni kod (mala i velika slova):
  ZIGsK

   

   

  Sarađujemo 2863 dana

  Kupci i ovo traže