privredna-mreza 

Izaberite region (obavezno)


Unesite pojam (min. 3 slova)


   

  Tražili ste danas 19.09.2019


  Hladno ceđeno ulje suncokreta Vitastil Erdevik
  privredna-mreza

  Vitastil je privatna firma, osnovana 2004. Godine u Erdeviku (Vojvodina, Srbija).

  Iskustvo u poslovima proizvodnje proizvoda od suncokreta datira iz 1992. godine.

  Od svog nastanka firma Vitastil se bavi prepadom suncokretovog jezgra, da bi vremenom modernizovala svoje pogone i započela proizvodnju gurmanskog hladnog ceđenog ulja od suncokreta, odnosno svog najnovijeg proizvoda suncokretove paštete.


  Hladno ceđeno ulje Vitastil se može naći kako na teritoriji Vojvodine, tako i na teritoriji cele Srbije u svim bolje snabdevenim veleprodajama i prodavnica zdrave hrane.


  Kako bismo se na adekvatan način brinuli o Vašem zdravlju, naša obaveza je da neprestalno unapređujemo proces proizvodnje i uz Vaše poverenje zajednički savladamo zahteve vremena. Uz poštovanje propisa Evropske unije o proizvodnji, skladištenju i pakovanju hrane, usaglasili smo poslovanje sa zahtevanim standardima u našoj delatnosti.
  Odnose sa potrošačima naših proizvoda i našim partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju jer je svaki pojedinac od esencijalne važnosti za kompaniju Vitastil. Zadovoljstvo naših kupaca i partnera predstavlja temelje na kojima gradimo naše poslovanje, baš kao i dobra atmosfera unutar same kompanije. Visoka motivacija zaposlenih i opredeljenje za proizvodnju visoko kvalitetnih i zdravih proizvoda izgrađuju imidž kompanije.
  Naša vizija je da kvalitetom svojih proizvoda povećamo naš udeo na tržištu i jednog dana da postanemo lideri datog tržišta. Zadovoljavanje potrošačevih zahteva i nega odnosa sa kupcima predstavljaju neizostavne zadatke kompanije.

   

  Na osnovu iskustva nas iz Privredne Mreže, najbolje hladno ceđeno ulje suncokreta na tržištu !

   

  FACEBOOK

   

  Privredna Mreža

  Sandra Petrović

  061 30 45 600

  Tagovi: Hladno ceđena ulja Hladno ceđeno ulje suncokreta Vitastil Vitastil Erdevik Jestiva ulja Zdrava hrana Začini

  privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza privredna-mreza

   

  Karađorđeva 38
  22 230 Erdevik
  +381 061 30 45 600
  kontakt@vitastil.com

  www.vitastil.com/our-products


  KONTAKTIRAJTE OVU FIRMU

   

  Sarađujemo 1113 dana

  Kupci i ovo traže

   

   

   

   

  privredna-mreza privredna-mreza